Tekster fra danskSprog.dk er altid unikke og SEO-venlige. Du kan bestille alle typer online tekster som onsite, affiliate, blogindlæg, linkbuilding, kategoritekster, spinningtekster, produktbeskrivelser, sociale ads, pressemeddelelser, metatekster og alle de andre teksttyper, der huserer på nettet.

danskSprog.dk fungerer både som underleverandører til tekstbureauer og som direkte leverandør til kunden. Sproget tilpasses teksttype og målgruppe ud fra kundens ønsker og med blik for, hvad der virker online. danskSprog.dk er trænet i at skrive ud fra ønskede søgeord og matche stil og layout med evt. eksisterende tekster hos kunden.

Priser for tekster hos danskSprog.dk varierer efter længe og type, ligesom mængden af tekstarbejde pr. bestilling kan være afgørende for prisen. Hver opgave prissættes ud fra et estimeret tidsestimat og angives typisk som en samlet pris for hele opgaven, en fast pris pr. opgave eller en pris pr. ord.

Research til og korrektur af den enkelte tekst er altid inkluderet i prisen på tekstarbejde hos danskSprog.dk – og du kan altid få omskrevet eller læst korrektur eksisterende tekster, så de passer sprogligt til dine nye tekster.

Kontakt danskSprog.dk i dag på mail kontakt@dansksprog.dk eller telefon (+45) 20 12 10 12 for et uforpligtende tilbud på din tekstopgave.