Rådgivning hos danskSprog.dk sigter mod at flytte den pågældende kunde inden for både skriftlig og mundtlig dansk. Rådgivning henvender sig til danskere med dansk som modersmål og tilbydes til ansatte i private og offentlige virksomheder såvel som privatpersoner.

Kommunikativ rådgivning fra danskSprog.dk er skræddersyet og tager altid udgangspunkt i, hvad du ønsker at blive bedre til – at skrive, at holde oplæg, at kommunikere, at undervise etc. Pia Søgaard har givet rådgivning til privatpersoner og til ansatte hos bl.a. Sønderborg Kommune og Bayer.

Du kan vælge rådgivning hos danskSprog.dk som et alternativ til et kursus, hvis du ønsker et individuelt forløb over én eller flere mødegange. Rådgivningen kan foregå face-to-face eller online.

Priser på rådgivning hos danskSprog.dk afhænger af om det foregår face-to-face eller online, og hvor mange timer der er behov for. Der aftales altid et fast timeantal til en fast pris ved start på et rådgivningsforløb. For grupper anbefales kurser, og for danskere med andet modersmål end dansk anbefales undervisning i dansk som andetsprog.

Kontakt danskSprog.dk i dag på mail kontakt@dansksprog.dk eller telefon (+45) 20 12 10 12 for et uforpligtende tilbud på rådgivning.