Transskribering hos danskSprog.dk foregår altid fra dansk til dansk fra både lyd og video. Uddannet lingvist med mere end 15 års erfaring som transskribent på alle niveauer giver dig som kunde mulighed for at vælge præcis det detaljeniveau, som du ønsker.

danskSprog.dk mestrer alle niveauer inden for transskription fra omskrivning af mundtlige interviews til læsevenlige gengivelser til detaljerede fonetiske transskriptioner på akademisk niveau for bl.a. SDU og CBS. Som fast transskribent for førende sprogforskere i Danmark har danskSprog.dk desuden erfaring med CA-konventioner inden for transskribering af talesprog.

Priser på transskription hos danskSprog.dk er udregnet efter audiotime – det vil sige pr. times lyd – og fastlægges efter detaljeniveau. danskSprog.dk afgiver tilbud på en opgave efter estimeret tidsforbrug – der vil således være forskel i prisen på en læsevenlig transskribering af en audiotime og en fonetisk transskription af en audiotime.

Kontakt danskSprog.dk i dag på mail kontakt@dansksprog.dk eller telefon (+45) 20 12 10 12 for et uforpligtende tilbud på din transskription.