Kurser hos danskSprog.dk udbydes via andre leverandører med Pia Søgaard som underviser eller direkte hos danskSprog.dk. Et kursusforløb planlægges i samarbejde med kunden og tilpasses kundens behov inden for kommunikativ rådgivning.

Du kan bestille kortere eller længere kurser hos danskSprog.dk inden for alle danske discipliner i mundtlig og skriftlig dansk: Forretningsdansk, bliv en bedre underviser, skriv godt dansk, få styr på grammatikken… etc.

danskSprog.dk har erfaring med kurser for danskere på alle niveauer og tilbyder undervisning i hele landet efter aftale. Pia Søgaard har undervist ansatte i både offentlige og private virksomheder som SDU og Bavarian Nordic. Undervisningen kan ligeledes foregår online eller i en kombination af online og face-to-face undervisning.

For danskere med andet end dansk som modersmål anbefales undervisning i dansk som andetsprog, ligesom et mindre behov for brush-up omkring retskrivningsregler eller forbedring af skriftlig dansk kan foregå som et kort rådgivningsforløb.

Kontakt danskSprog.dk i dag på mail kontakt@dansksprog.dk eller telefon (+45) 20 12 10 12 for et uforpligtende tilbud på dine kursusønsker.