Undervisning i dansk som andetsprog hos danskSprog.dk foregår som eneundervisning eller i grupper. Pia Søgaard er uddannet lingvist og har en master i dansk som andetsprog samt mere end 10 års erfaring som underviser i dansk på alle niveauer.

Fast underviser på flere universiteter samt bred erfaring fra sprogskoler og firmaer som Bilka og Danish Crown gør danskSprog.dk til det effektive valg, når det handler om at lære dansk eller forbedre de sproglige kompetencer.

danskSprog.dk er specialiseret inden for udtaletræning og har stor erfaring med træning til både PD3 og Studieprøven. Pia Søgaard har desuden fungeret som både eksaminator og censor på PD3 og på universitetet.

Undervisning i dansk via danskSprog.dk kan foregå ude hos kunden i virksomheden eller privat eller online. Undervisning af danskere foregår som kommunikationskurser eller som rådgivning.

Kontakt danskSprog.dk i dag på mail kontakt@dansksprog.dk eller telefon (+45) 20 12 10 12 for et uforpligtende tilbud på et undervisningsforløb i dansk som andetsprog.